Sportactiviteiten

Kickboxing 

Onder de naam Kickboxing club 4Generation zijn wij al meer dan drie jaar actief binnen de sportwereld. We doen aan boksen, kickboksen, zaktrainingen, conditietrainingen en hardlopen. Dankzij stichting Al houda, die zijn deuren voor ons heeft geopend, kunnen onze trainingen plaatsvinden in een ruimte binnen de stichting.
  • Van trainen word je vrolijk en fit. Door kickboksen vind je innerlijke rust, het maakt je weerbaarder, zelfverzekerder en je leert je eigen grenzen kennen. Daarnaast leer je elkaar te respecteren en heb je samen plezier in het trainen. 
  • Elke maandagavond, woensdagavond en zaterdagochtend vinden de trainingen plaats.
  • Kickboksen is een total body work-out, omdat je al je spieren in je lichaam gebruikt. Je traint zelfs spieren waarvan je niet eens wist dat je ze had! Kickboksen is een enorme intensieve training en het is de ideale manier om overtollige vet te verbranden. 
  • Om de groep te kunnen uitbreiden en om de groep naar een nog hoger niveau te kunnen brengen heb ik hulp nodig. 4Generation heeft trainingsmateriaal nodig. U kunt daarbij denken aan veiligheidsmatten voor de vloer, boks/trapzakken, bokshandschoenen, scheenbeschermers, stoot/trap pads, hoofdbeschermers en diverse andere trainingsattributen. Deze trainingsattributen worden tijdens de trainingen uitgeleend aan de mensen die niet zelf het vermogen hebben om deze trainingspullen aan te kunnen schaffen.
  • Als trainer en oprichter van Kickboxing club 4Generation nodig ik hierbij iedereen uit om een kijkje te nemen bij één van onze lessen in Alhouda of om mee een dagje mee te komen trainen.