Iftar 2023

Met trots delen we graag het succes van onze recente iftar, georganiseerd door Moskee Al Houda in samenwerking met de Gemeente Amsterdam Noord, de Politie, en stichtingen Dock, Civic, Stichting Malak en Arti Care. Onder de noemer "Buurten met de Buren" hebben we een geslaagde iftar georganiseerd voor de bewoners van de Kleine Wereld, zoals onze wijk liefkozend wordt genoemd.

Dit evenement stond niet alleen in het teken van het delen van een maaltijd, maar ook van het versterken van de banden binnen onze diverse gemeenschap. Door samen te komen en te genieten van elkaars gezelschap, hebben we bijgedragen aan het verbeteren van de verbondenheid in onze buurt.

We zijn dankbaar voor de steun en betrokkenheid van alle partners en buurtbewoners die hebben bijgedragen aan het succes van deze avond. Laten we samen streven naar verdere verbeteringen en blijven werken aan een hechte en inclusieve gemeenschap.

Ifrat 2022

Met trots delen we het succes van onze recente Iftar-maaltijd, georganiseerd door Moskee Al Houda in samenwerking met de Gemeente Amsterdam Noord, de Politie, en stichtingen Dock, Stichting Malak, en andere lokale partners. Onder de noemer "samen eten en van elkaar weten" hebben we een hartverwarmende avond georganiseerd voor de bewoners van de Kleine Wereld, onze geliefde buurt in Amsterdam Noord.De Iftar stond niet alleen in het teken van het delen van een heerlijke maaltijd, maar ook van het versterken van de banden binnen onze diverse gemeenschap. Door samen te komen en te genieten van elkaars gezelschap, hebben we bijgedragen aan het verbeteren van de verbondenheid in onze buurt. Het was een moment van bezinning, saamhorigheid en naastenliefde, passend bij de spirit van de heilige maand Ramadan.

We willen ook graag onze diepe dankbaarheid uitspreken aan alle vrijwilligers die zich belangeloos hebben ingezet om dit evenement mogelijk te maken. Jullie toewijding, inzet en energie hebben een onschatbare bijdrage geleverd aan het succes van deze avond. Dankzij jullie harde werk en betrokkenheid konden we een gedenkwaardige en verbindende ervaring creëren voor onze gemeenschap.

Laten we samen streven naar verdere verbeteringen en blijven werken aan een hechte en inclusieve gemeenschap. We kijken ernaar uit om in de toekomst meer van dergelijke initiatieven te organiseren, waarbij we samen komen als buren en vrienden om onze banden te versterken en onze gemeenschap te laten bloeien.

Blijf op de hoogte van onze activiteiten en evenementen via onze website en sociale media kanalen. Samen bouwen we aan een betere toekomst voor ons allemaal.